Profil af LTI Danmark

LTI Danmark er et handelsselskab, som arbejder som agent og grossist med salg af træ til trælaster og træindustrien. Vi handler primært med softwood, men gennem de seneste år er salget af hardwood sorter steget og er i positiv udvikling.

Vi har vores eget savværk i Letland, Latvia Timber International, som er et savværk, et høvleri og en komponentafdeling. Latvia Timber International producerer også ColourWood produkter.

LTI Danmark har eget personale ansat i Baltikum, som opkøber specifikke produkter og løbende udfører kvalitetskontrol hos vores leverandører.

Vi kan tilbyde alle former for komponenter, limede produkter i mange forskellige træsorter f.eks. fyr, gran, birk, eg, ask og poppel etc. LTI Danmark bestræber sig på at løse alle former for individuelle opgaver.

LTI Danmark har, gennem sit samarbejde med savværker i hele Skandinavien, en stor viden om savværksproduktion. Dette giver os mulighed for at løse mange forskelligartede opgaver.

LTI Danmark bestræber sig på at markedsføre og tilbyde det rigtige sortiment til en specialiseret målgruppe, som består af trælaster og træindustrien.

Du kan altid kontakte vores medarbejdere, som vil hjælpe dig, hvis du har spørgsmål eller brug for et godt råd og/eller vejledning.

Med venlig hilsen

LTI Danmark

Claus Madsen
Adm. direktør